5 syytä vuokrata tokko vuokravarasto


Kokosimme yhteen viisi syytä miksi kannattaa vuokrata Tokko Vuokravarasto. 

Tokko Vuokravarasto

1. Erinomainen sijainti

Sijoitamme varastotilamme aina niin, että ne palvelisivat mahdollisimman hyvin lähialueen asukkaita. Pyrimme siihen, että voit kävellä tai ajaa pyörällä varastollesi, tai lainata nokkakärryjä jotka löydät varastoltamme. Unohda autoileminen kilometrien päähän ja hyödynnä Tokko Vuokravarastojen erinomainen sijainti lähellä sinua! 

2. Edullinen ja yksinkertainen hinnoittelu

Ei aloitusmaksuja, ei takuita, ei piilokuluja. Yksi hinta ja sillä selvä. Maksat vain kuukausihinnan varastostasi etkä muita kuluja. Ainoa asia josta sinun tulee huolehtia on vakuutus säilytettävälle irtaimistollesi. Huomioi, että tämä kuuluu usein normaaliin kotivakuutukseesi, mutta tarkista se vielä omasta vakuutusyhtiöstäsi. 

3. Tallentava kameravalvonta

Jokaisessa Tokko Vuokravarastossa on jatkuvasti tallentava kameravalvonta.

Tallentava kameravalvonta Tokko Vuokravarasto

4. Joustava, toimialan paras palvelu

Asiakastyytyväisyys on prioriteettimme nro. 1. Olemme pyrkineet tekemään varaston vuokraamisesta mahdollisimman yksinkertaista ja standardia, mutta jos joku toimintamallissamme ei sinulle sovi, joustamme sinun tarpeidesi mukaan. Ja jos palvelu ei miellytä, saat rahasi takaisin. 

5. Ei sitoutumista

Voit vuokrata varaston vaikka kuukaudeksi kerrallaan. Ei pitkiä sopimuksia, vaan sellainen sopimus mikä sopii sinulle. Esim. putkiremontti saattaa kestää 2kk tai 12kk. Meidän kanssamme voit sovittaa varastotarpeesi putkiremonttiakin varten juuri sopivaksi. 

>>> Vuokraa Tokko Vuokravarasto tästä <<<