Pienvarastoja Helsingin Punavuoressa – osoitteessa Sepänkatu 7


Vuokravarasto Sepänkatu Punavuori.jpg

Tokko Vuokravarastot on nyt avattu Helsingin Punavuoreen, Sepänkatu 7 -osoitteeseen. Vuokraamme pienvarastoja kokoluokassa 1,5m2 - 4,5m. Varastoja on yhteensä 22kpl ja ne sijaitsevat osoitteessa Sepänkatu 7, 00150, Helsinki.  

Mitä Tokko vuokravarasto Punavuoressa maksaa? 

HINNASTO
1,5m2 = 69e/kk
2m2 = 79e/kk
2,5m2 = 89e/kk
3m2 = 99e/kk
4,5m2 = 119e/kk

Miten vuokraan varaston? 

Kaikista helpoiten voit vuokrata varaston verkkokaupastamme. Voit aina toki myös olla yhteydessä s-postitse info@tokko.fi tai soittaa numeroon +358443367822

Minkä kokoisen varaston tarvitsen? 

Nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, että 10% asunnon pinta-alasta riittää varaston kooksi. Jos esimerkiksi sinulla on 20m2 yksiö, riittää 2m2 varasto sen irtaimistolle. 50m2 kaksioon suosittelemme isompaa 4,5m2 varastoamme. Kuvissamme olemme pyrkineet havainnollistamaan varastojen kokoja pahvilaatikoin, sekä nokkakärryin. Kuvissa näkyvät pahvilaatikot ovat kooltaan 58x33x42cm. 

Miksi vuokraisin Tokko Vuokavaraston? 

Pyrimme olemaan aina lähellä sinua ja tarjoamaan kustannustehokkaan, sekä helpon tavaroiden varastoimiselle. Sijaitsemme erinomaisilla paikoilla, etkä välttämättä tarvitse autoa käyttääksesi varastoamme. Varastomme ovat pääsääntöisesti taloyhtiöiden tiloissa joihin pääsee helposti vaikka pyörällä tai kävellen. Asioiden yksinkertaistaminen, käytettävyys ja ekologisuus ovat iso osa arvomaailmaamme.
Lisäksi pyrimme kaikessa toiminnassamme ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen, ja panostamme kaikista eniten siihen, että saamasi lisäarvoa käyttäessäsi palveluamme on mahdollisimman suuri. Toivomme, että avullamme mahdollisimman vähän tavaraa menee roskiin ja kannustaisimme ihmisiä hankkimaan mahdollisimman pitkäikäisiä tavaroita sekä helpon varastoinnin avulla myös säilyttämään ne. 
Jos sinulla herää mitä tahansa kysyttävää, niin vastaamme aina mielellämme! Voit soittaa numeroon +358443367822, laittaa viestiä osoitteeseen info@tokko.fi
Toivottavasti tapaamme pian Sepänkadulla! 
Parhain terveisin, Tomi Hyttinen / Tokko Group