Varasto ulkomaan komennuksen ajaksi


Lukuaika n. 5min

Globaalissa maailmassa matkustamme työmme vuoksi monesti paljonkin, ja joskus nämä matkat eivät ole muutaman päivän tai viikon pituisia vaan saattavat kestää jopa vuosia. Näitä tilanteita varten, joissa ulkomaan komennus kestää pidempään, ei välttämättä ole mahdollisuutta tai halukkuutta pitää omaa asuntoa kotimaassa enää vain siksi että omat tavarat saataisiin siellä säilöttyä. Tämä ei myöskään ole välttämättä taloudellisesti järkevää varsinkaan jos kyseessä ei ole oma asunto joka mahdollisesti vuokrataan komennuksen ajaksi ulkopuoliselle. Koronan vuoksi tilanne on toki jollain tasolla muuttunut tai ainakin hetkellisesti hidastunut, mutta pitkässä juoksussa tilanteet joissa tulemme viettämään aikaa toisessa maassa työmme vuoksi tulevat todennäköisesti lisääntymään.

Tällaisessa tilanteessa voi vuokravarasto muodostua hyvinkin järkeväksi vaihtoehdoksi. Sinun ei tarvitse luopua etenkään niistä kaikista tärkeimmistä esineistä vaan voit erittäin edullisesti säilöä ne varmaan talteen Tokko Vuokravarastoon. Osan tavaroista voi toki myydä pois, mutta sellaiset vermeet joilla on tunnearvoa tai uutta vastaavaa palatessaan komennukselta voi olla vaikea löytää kannattaa ehdottomasti säilöä varastoon talteen. Suosittelen lukemaan myös artikkelin "Varastoida vai myydä?" jossa käsittelen tarkemmin sitä millaisia kustannussäästöjä varastoimalla voi saavuttaa. 

Varastoinnin joustavuus on myös aikataulujen puolesta omaa luokkaansa. Esimerkiksi meillä Tokko Vuokravarastoilla voit vuokrata minkä tahansa varastoistamme erittäin joustavasti aina yksi kuukausi kerrallaan. Näin ollen, jos ulkomaan komennuksesi yhtäkkiä päättyykin aikaisemmin kuin alunperin ajattelit, saat tavarasi käyttöön välittömästi eikä varastosta koidu sinulle ylimääräisiä kustannuksia pitkän sopimuskauden vuoksi. Jos taas komennuksesi venyy, voit venyttää sitä huoletta vaikka kuinka pitkään sillä varasto on käytössäsi juuri niin pitkään kuin sitä tarvitset. 

Jos siis olet lähdössä ulkomaille lyhyeksi tai pitkäksi aikaa, voit aina vuokrata meiltä tilaa tavaroillesi helposti ja joustavasti suoraan verkkokaupastamme. Olemme koonneet sivustolle erinomaiset videot ja kuvat joten saat hyvän käsityksen tiloista myös käymättä itse paikan päällä. Avaimet varastolle saat postitse kahdessa päivässä ja jos tarvitset varaston nopeammin voit aina soittaa ja tuomme avaimet sinulle paikan päälle tai kotiisi. 

Toivotammekin siis oikein antoisaa ulkomaan komennusta jos sellainen kohdallesi sattuu, ja sitäkin lämpimämmin sinut asiakkaaksemme! 

Tokko Vuokravarasto Sepänkatu 7

Tomi / Tokko Vuokravarasto / +358 44 336 7822 / tomi@tokko.fi

 

>>> VUOKRAA TOKKO VUOKRAVARASTO TÄSTÄ <<<