Vuokravarastot Helsingissä


Varastotiloja on monenlaisia, isoja, pieniä, kylmä ja lämpöisiä. Lähellä ja kaukana, kalliita ja edullisia. Minkälaista tilaa sinä tarvitset ja mistä päin? 

Optimitilannehan on tietenkin löytää omiin käyttötarkoituksiin sopivaa tilaa kustannustehokkaasti, joten katsotaanpa hieman millaisia vaihtoehtoja Helsingissä on tarjolla. 

20jalkaa.com

20jalkaa.com tarjoaa pääsääntöisesti kylmiä varastotiloja Helsingin Konalassa. Erittäin hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin kun tarvitset paljon tilaa edullisesti ja tilan ei tarvitse olla lämmin. Konttivarastoja tarjoavat myös monet muut toimijat kuten Cityvarasto

Pelican Self Storage

Pelican Self Storage tarjoaa monen kokoista varastotilaa. Pelican varastot ovat lämpöisiä ja sijaitsevat hyvien yhteyksien varrella. Pelican self storage tarjoaa 1m2 - 30m2 varastotiloja sekä yksityishenkilöille että yrityksille. 

Cityvarasto

Toinen suuremmista varastotilan tarjoajista on Cityvarasto. Kuten Pelican Self Storage, Cityvarasto tarjoaa sekä pieniä lämpöisiä varastokoppeja mutta myös isompia tiloja sekä myös kylmiä konttivarastoja. Cityvarastot sijaitsevat Pelican varastojen tavoin hyvien kulkuyhteyksien varrella isommissa kokonaisissa varastokiinteistöissä. 

Toimitilat.fi

Jos etsit erikoisempaa tilaa, kuten jäähdytettyä kylmävarastoa ja erityisen suurta tilaa, voi olla parasta lähteä hakemaan tilaa esim. Toimitilat.fi -palvelusta. Toimitilat.fi kokoaa yhteen ison määrän tiloja, myös varastotiloja, joista löytyy varmasti myös erikoisemmalle varastotarpeelle sopivia ratkaisuja. 

Tokko Vuokravarasto

Tokko Vuokravarasto, eli siis oma palvelumme, on tarkoitettu ensisijaisesti lähiseudun asiakkaille jotka arvostavat sitä että varasto sijaitsee kävelymatkan päässä, on turvallinen, lämmin ja soveltuu ennen kaikkea kotitalouksien lisätilan tarpeelle. Tokko vuokravarastot sijaitsevat Helsingin Punavuoressa, joten mm. Punavuoren, Ullanlinnan, Kaivopuiston, Eiran ja Kaartinkaupungin asukkaille se on loistava ratkaisu sijaintinsa vuoksi. Tokko vuokravarastot ovat 1,5m2 - 4,5m kokoisia lämpöisiä pienvarastoja, jotka voit vuokrata suoraan verkkokaupastamme.

Se, millaisen varaston juuri sinä tarvitset riippuu ehdottomasti siitä mikä on käyttötarkoituksesi. Pelkän hinnan sijaan kannattaa miettiä monesti mm. sitä onko varaston sijainti omalle kohdalle helppo tai sitä onko tilaa tarvetta olla paljon vai voisiko sitä olla vähemmänkin. Jos varastossa ei taasen ole tarvetta säilyttää tavara jonka pitää olla lämpöisessä ja kuivassa tilassa, voi konttivarasto hyvinkin olla oikea ratkaisu sinun tarpeisiisi.  

>>> VUOKRAA TOKKO VUOKRAVARASTO TÄSTÄ <<<