Tokko Vuokravarasto - Tietoa meistä


Tokko Vuokravarasto on Helsingin Punavuoressa ja Hakaniemessä sijaitseva varastotilaa tarjoava toimija. Tokko Vuokravarastot sijaitsevat osoitteessa Sepänkatu 7, 00150, Helsinki ja Sörnäisten rantatie 6, 00530, Helsinki.

Varastoja on toistaiseksi näillä kahdella sijainnilla, mutta tarkoituksenamme on laajentaa tarjontaamme myös muihin Helsingin kaupunginosiin helpottamaan kaupunkilaisten arkea. 

Sepänkadulla valikoimassamme on 22kpl 1,5m2 - 4,5m2 kokoisia varastotiloja ja Sörnäisten rantatiellä on 18kpl 2m2 - 5m2 tiloja. Tokko vuokravarastoa voit käyttää mm. väliaikaisvarastona muuton yhteydessä, putkiremontin aikaisena varastona, pitkäaikaisena lisätilana ylimääräiselle tavaralle, harrastusvälinevarastona tai milloin tahansa muuten kun tarvitset siistiä, lämminta ja valvottua lisätilaa erinomaiselta sijainnilta. Suosittelen lukemaan blogiamme, jossa on pyritty antamaan vinkkejä tehokkaaseen varaston käyttöön. 

Tokko Vuokravarasto on osa Tokko Group Oy:ta (3108947-4) joka tarjoaa asumiseen ja asuntosijoittamiseen liittyviä palveluita. 

>>> Tutustu muihin asumisen palveluihimme <<<

>>> Vuokraa Tokko Vuokravarasto tästä <<<

Tomi Hyttinen - Tokko Vuokravarasto

Tomi Hyttinen / Tokko Group Oy / +358443367822 / tomi@tokko.fi